شبکه های انتقال بیت کوین
فهرست مطالب

شبکه های انتقال بیت کوین کدامند؟

شبکه های انتقال بیت کوین کدامند و چه ویژگی هایی دارند؟ رایج ترین شبکه های انتقال بیت کوین شامل ERC 20، BEP 20، BEP 2 و BTC SEGWIT می باشند. منظور از شبکه های انتقال، بستری است که بیت کوین یا سایر ارزهای دیجیتال در آن قابل خرید و فروش هستند.

شبکه های انتقال بیت کوین

انواع شبکه های بیت کوین

اهمیت شبکه های انتقال بیت کوین چیست؟ هنگام انتقال یا خرید بیت کوین باید به شبکه آن دقت کنید. کیف پول صرافی رمز ارز یا کیف پول شخصی باید از شبکه های موردنظر پشتیبانی کند. در غیر این صورت امکان انتقال ارز دیجیتال وجود نخواهد داشت. اگر نسبت به شبکه های انتقال بیت کوین آگاهی نداشته باشید و در حین انتقال، شبکه را اشتباه انتخاب کنید، دارایی شما از دست می رود و قابل بازیابی نخواهد بود. زیرا به یک آدرس نامعلوم فرستاده می شود. در ادامه با شبکه های انتقال بیت کوین آشنا خواهیم شد.

برای خرید و فروش بیت کوین با ما در ارتباط باشید

شبکه بیت کوین

همان طور که می دانید و در مطالب گذشته نیز اشاره کردیم بیت کوین به طور مجزا و مستقل دارای یک بلاکچین می باشد که از همان بستر برای انتقال استفاده می شود. این بلاکچین یا شبکه، نیاز به پرداخت کارمزد دارد و در هنگام انتقال بیت کوین، مقداری از آن به عنوان کارمزد کسر می شود. شبکه بیت کوین به دلیل ساختار منحصر به فرد خود، دارای معایبی می باشد که می توان به هزینه بالای تراکنش، کند بود تراکنش و … اشاره کرد.

شبکه بیت کوین از کلید عمومی برای رمز نگاری استفاده می کند. این کلیدها به آدرس های بیت کوین تبدیل می شوند و می توان آن را به فردی دیگر برای دریافت بیت کوین داد. آدرس بیت کوین به شکل یک رشته 33 تایی از حرف و عدد می باشد.

شبکه اتریوم ERC 20

از دیگر شبکه های انتقال بیت کوین، شبکه اتریوم است که آن را به نام ERC20 می شناسیم. این شبکه خود را به نام نسل دوم بلاکچین معرفی کرد و هدف اصلی از خلق آن، رفع معایب و ایرادهای شبکه بیت کوین بود. به طور مثال یکی دیگر از معایب شبکه بیت کوین، مقیاس پذیری پایین بود که شبکه اتریوم توانست آن را مرتفع کند.

 اتریوم که اغلب ما آن را به نام یک رمز ارز می شناسیم برای نخستین بار توسط فردی به نام ویتالیک بوترین خلق و راه اندازی شد و هم اکنون دارای جایگاه دوم مارکت کپ بازار می باشد. در مطالب گذشته تحت عنوان ” اتریوم چیست ؟ آشنایی با اتریوم و کاربردهای آن” به این نکته اشاره کردیم که در بستر اتریوم برای ایجاد قراردادهای هوشمند گزینه ای بسیار عالی محسوب می شوند.

شبکه های انتقال بیت کوین

شبکه BNB SMART CAHIN (BEP 20)

افرادی که در بازار کریپتو کارنسی فعالیت می کنند به خوبی با بستر بایننس اسمارت چین آشنا هستند. از این شبکه می توان برای انتقال بیت کوین استفاده کرد. این شبکه یک بلاکچین مستقل شناخته می شود که در صورت آفلاین بودن نیز می تواند به فعالیت خود ادامه دهد. طراحی آن بسیار ویژه است و به کاربران خود این امکان را می دهد که دارایی های دیجیتال و برنامه های غیر متمرکز خود را در آن ایجاد کنند. معاملاتی که در این شبکه انجام می شود از سرعت بسیار خوبی برخوردار است. شبکه بایننس اسمارت چین همانند شبکه اتریوم برای قراردادهای هوشمند طراحی شده است. این شبکه با EVM یا ماشین مجازی اتریوم نیز سازگار می باشد.

شبکه BNB BEACON CHAIN (BEP 2)

در خصوص معرفی شبکه های انتقال بیت کوین باید اشاره ای به BNB Beacon Chain نیز داشته باشیم. این شبکه که به نام BEP 2 شناخته می شود برای انتقال بیت کوین مورد استفاده قرار می گیرد. در سال های گذشته این شبکه به نام Binance Chain فعالیت می کرد. دلیل تغییر نام این شبکه، ایجاد برخی قوانین مدوم برای عملکرد توکن ها در بیستر زنجیره بایننس می باشد.

در این شبکه شاهد سرعت بالا در انتقال رمز ارزها هستیم و کارمزدی که برای هر معامله در نظر گرفته می شود بسیار است. به همین دلیل استفاده از شبکه Binance Chain در میان کاربران بسیار محبوب است. شما در هنگام انتقال بیت کوین از صرافی رمز ارز، باید شبکه ای را انتخاب کنید که با آدرس شبکه کیف پول مورد نظر یکی باشد.

شبکه BTC SEGWIT

واژه SegWit مخفف عبارت Segregated Witness می باشد. هدف اصلی از طراحی این شبکه، بهبود سرعت بیت کوین است.  جالب است بدانید که این شبکه در مرحله اول شرایطی را به منظور محافظت از تراکنش ها فراهم می کند و در مرحله دوم امکان افزایش ظرفیت بلاک ها وجود خواهد داشت.

کلام آخر !

ما در عصری زندگی می کنیم که پول از شکل اسکناس و سکه خارج شده و هویتی دیجیتالی پیدا کرده است. البته هنوز هم افرادی هستند که اطلاعی از وجود ارزهای دیجیتال ندارند و نمی دانند که نحوه فعالیت در این بازارها چگونه است. اما افرادی که قصد انجام معامله در این بازار را دارند باید ابتدا دانش و آگاهی لازم را کسب کنند.

 زیرا در این بازار هیجان زیاد است و افرادی بوده اند که در طول یک شب، به ثروتی نجومی دست پیدا کرده اند. اگر نتوانید هیجانات خود را کنترل کنید دچار ضررهای جبران ناپذیر خواهید شد. یکی از جذابیت های بازارهای مالی، صعود و نزول هایی است که قابل پیش بینی هستند و می توان از آن ها سود کسب کرد.

دنیای بیت کوین بسیار وسیع و پیچیده است که در این مقاله فقط به شبکه های انتقال آن پرداختیم. برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم مقاله با عنوان “بیت کوین چیست” را مطالعه بفرمایید.

5/5 - (2 امتیاز)

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *